Home Podnikání, finance Bartery, spolupráce Společnost ICE’N’GO! CZ, s.r.o. hledá obchodní partnery
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Společnost ICE’N’GO! CZ, s.r.o. hledá obchodní partnery

Celá ČR
9. 2. 2017 - 23:58
Dohodou

Popis

Společnost ICE’N’GO! CZ, s.r.o. hledá obchodní partnery pro nový projekt.

CO: ICE’N’GO! je unikátní dezert, kterému lidé rádi přezdívají „kuličková zmrzlina“ nebo také nejstudenější dezert na světě (podává se až při -35°C). ICE’N’GO! neobsahuje umělé konzervanty, barviva ani aromata. Neobsahuje ani ztužený rostlinný tuk či palmový olej. Je bohaté na vápník.

KDE: V rámci rozšiřování stávající prodejní sítě, která se stává z pevných stánků na zajímavých místech (ZOO, DinoParky, zábavní centra, turistické lokality atd) chceme vybudovat pojízdná prodejní místa, která budou zajišťovat prodej tohoto speciálního dezertu na jednorázových akcích - jednat se může o dětské dny, sportovní akce, koncerty, městské slavnosti, festivaly atp. Partner od nás získává lokální exklusivitu pro konkrétní regiony ČR. Partnerovi dále pomůžeme zajistit účast i na dalších akcích, s jejichž pořadateli spolupracujeme, nebo na akcích, které jsou poptávány přímo na naší centrále.

KDO: Na partnera tohoto projektu, který od nás získá lokální exklusivitu pro daný region, pořádáme výběrové řízení. Hledáme nadšence jako jsme my :) - s radostí z práce, vysoké kvality produktu a budování této unikátní značky oblíbené v celé Evropě.

JAK: Naše centrála Vám pomůže zajistit technické vybavení prodejního místa, dodávky produktu i příslušenství potřebné k jeho prodeji. Součástí spolupráce je také rozsáhlé školení na náklady naší centrály. V rámci toho od nás partner obdrží know how, zpracované hygienické dokumentace, inovace i zkušenosti z našich dalších prodejních míst – českých i zahraničních. Partnerovi pomůžeme také s marketingovou propagací.

KOLIK: Výše investice záleží na konkrétním vybavení prodejního místa, které s partnery budeme řešit individuálně. Nebráníme se možnosti rozšíření sortimentu prodejního místa o další produkty (např. káva).

Zaujal vás tento projekt a chcete se zúčastnit výběrového řízení? Zavolejte nám na tel. číslo 773 919 982 nebo napište na jan.slechta@icengo.cz, rádi Vám předáme bližší informace.

Společnost ICE’N’GO! CZ, s.r.o. hledá obchodní partnery

Zavřít Zavřít
Prodávající
Kateřina Vančurová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!