Home Podnikání, finance Investice v tuzemsku Partner pro spolupráci
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Partner pro spolupráci

Celá ČR
29. 4. 2018 - 20:45
200 000 Kč
Kupující

Popis

Sháním investora, který by měl zájem investovat v oblasti finančních trhů. Mám několik výkonných strategií pro Forex instrumenty, které bych mohl poskytnout. A sháním někoho kdo by mohl poskytnout počáteční kapitál.

Strategie mají i více jak 70% úspěšnost obchodů s nízkým drawdownem a zhodnocení se pohybuje kolem 10%-20% ročně u jedné strategie. U strategií je možné nastavit také positionsizing, který zvyšuje základní zhodnocení podle backtestů i o více jak 50% u každé strategie. Záleží zde na nastaveném riziku pro jednotlivou strategii. Pokud se tedy poté obchoduje více strategií zároveň, tak je zhodnocení i 100% a více ročně. Mohu poskytnout výsledky testování těchto strategií a výsledky z reálného obchodování.

V případě zájmu není potřeba zasílat požadovanou částku na můj účet, ale stačí si otevřít vlastní obchodní účet, přes který bych poté obchodoval. Zisk by se vždy rozdělil 50/50. Částka vhodná k investici je od 200 tis. Případně je možné začít i s menší částkou pro vaše ověření úspěšnosti strategií.

Partner pro spolupráci

Zavřít Zavřít
Kupující
Tomáš Vaník
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!