Home Podnikání, finance Vybavení provozoven Vybavení rychlého občerstvení/baru/kavárny/prodejny
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Vybavení rychlého občerstvení/baru/kavárny/prodejny

Hlavní město Praha
22. 1. 2017 - 17:25
400 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodáváme kompletní sestavu nábytku a techniky ze zrušené prodejny rychlého občerstvení v obchodním centru. Sestavu lze použít i jako bar a pracovní plochy např. v kavárně/restauraci.
Sestava (rozměry viz. nákres) zakoupená před čtyřmi lety od renomované italské firmy Clabo Group obsahuje: ventilovanou zmrzlinovou vitrínu na 16 vaniček s vyhřívanými skly, ventilovanou chladící vitrínu se zásuvkami, velký mrazící box s pracovní deskou, díl se zamykatelnou skříňkou a vyklápěcím kontejnerem na odpad, dva rohové díly s pracovní plochou a úložným prostorem, rohový díl s dřezem a vstupní dvířka „lítačky“. Vše ve špičkové kvalitě s nerezovými povrchy a svrchním obložením z umělého kamene. Jednotlivé díly lze variabilně skládat. Barevný vnější dekor lze snadno odstranit (fólie) a nahradit vlastním. Dále k sestavě přidáváme i mírně poškozenou, nicméně plně funkční saladetu.
Pořizovací katalogová cena celku (bez saladety) byla 45.000 EUR bez DPH. Aktuální prodejní cena k jednání 400.000 Kč bez DPH.

Vybavení rychlého občerstvení/baru/kavárny/prodejny

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jaroslav Šabat
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!