Home Podnikání, finance Vybavení provozoven Naučíme Vás moderně vařit - 8.3.2019 OSTRAVA
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Naučíme Vás moderně vařit - 8.3.2019 OSTRAVA

Celá ČR
25. 2. 2019 - 08:42
1 Kč
Prodávající

Popis

Uvažujete o nákupu nového konvektomatu do Vaší kuchyně? Hledáte výkonného pomocníka, který Vás bude poslouchat a budete mu rozumět ?

Rádi bychom Vás pozvali na jednu z našich gastro-ukázek a ochutnávek, tato akce se koná ve čtvrtek 8.3.2019 v Ostravě - Nové Bělé (3km od MAKRO)

(sledujte náš web viz odkaz) Živé vaření na jednom z nejmodernějším konvektomatů na českém trhu – máte možnost shlédnout jak klasické přípravy pokrmů, vysvětlíme techniky noční pečení, smažení, nebo vaření na páře. Celou akcí Vás provede profesionální kuchař, kterého můžete pravidelně vídat na ČT. Skvělá akce - nahlaste svou účast, přijeďte do Ostravy, vše zdarma.

Akce je určena pro majitele/provozní/ved.kuchaře/ved.jídelen hotelů, fastfoody, pekárny, řeznictví, podnikových jídelen, provozní, vedoucí školních a závodních jídelen, nebo kuchařský personál. Vstup na akci je volný, pouze na základě registrace. Odpovězte na email zašlu odkaz, nebo volejte kdykoliv.

TYTO ukázky vaření POŘÁDÁME PRAVIDELNĚ NĚKOLIKRÁT DO ROKA, POKUD MÁTE ZÁJEM TAK I NA POBOČCE V PRAZE.. REGISTRUJTE SE NA NAŠEM WEBU, SLEDUJTE TERMÍNY TĚCHTO AKCÍ

PLATÍ DO SMAZÁNÍ


Přijeďte do našeho showroomu v Ostravě na nezávaznou prohlídku gastrovybavení.

Děláme nové gastro a to více jak 25let, umíme dodat vše co se týká gastrovybavení, se zárukou a certifikovaným servisem na veškeré námi prodané zařízení. Napište si o naše katalogy gastrozařízení do Vaší restaurace, bistra, kuchyně, nebo jídelny..

Vytvořili jsme již několik desítek projektů velkých i malých kuchyní. Máme stovky referencí. Zavolejte ochotně Vám poradíme.

Naučíme Vás moderně vařit - 8.3.2019 OSTRAVA

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel F.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!