Home Podnikání, finance Bartery, spolupráce Společník/investor pro on-line projekt
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Společník/investor pro on-line projekt

Hlavní město Praha
27. 7. 2018 - 16:38
Dohodou
Kupující

Popis

Hledám společníka/investora pro on-line podnikání. Mám bohaté zkušenosti s on-line marketingem a grafikou. Více jak 15 let se v tomto prostředí pohybuji a znám oblasti, kde se dají vytvořit velice zajímavé projekty s vysokými výdělky.

Hledám společníka, který je nadšený do moderních technologií a rád by využil silný potenciál, který se v on-line podnikání ukrývá. Do společného projektu by vstoupil kapitálem o výši cca 500 tisíc až 1 milion korun.

Mám rozpracovaný zajímavý on-line projekt, který má široký záběr a dokáže v relativně krátkém čase vybudovat v podstatě plně automatický systém zajímavého pasivního příjmu. Vlastním i velice zajímavou doménu k tomuto účelu, která má hodnotu minimálně požadované investice.

Předpokládaná doba realizace je cca 3 měsíce do prvotního spuštění. Další 3 měsíce vývoje dalších částí. Po té pozvolný další vývoj a rozšiřování projektu. První příjem se dá očekávat již po prvních 6-ti měsících provozu. Předpokládaná investice do vývoje základní části projektu je cca 500 tisíc Kč. Případně další investice do reklamy by samozřejmě urychlila růst projektu a návratnost. Návratnost by neměla být delší než 1rok od spuštění.

Internet se vyznačuje širokým záběrem a možnostmi, které lze využít k získání zajímavých příjmu. Pojďme vytvořit několik zajímavých projektů, které elegantně spojíme u ucelené centrum služeb...

Více informací poskytnu nejlépe osobně pouze vážným zájemcům. Nebráním se ani možnosti odprodat nápad v četně pomoci s realizací.

Společník/investor pro on-line projekt

Zavřít Zavřít
Kupující
FrantaB
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!