Home Podnikání, finance Dotace Podpora cyklistickému týmu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Podpora cyklistickému týmu

Moravskoslezský kraj
26. 7. 2017 - 23:10
Dohodou
Kupující

Popis

Dobrý den,

chtěl bych Vás požádat o pár minut Vašeho času, které byste věnoval mé žádosti o navázání sportovní spolupráce…

Jmenuji se Jakub Pekař, je mi 22 let a bydlím v městečku Karolinka. Již několik let se na elitní úrovni věnuji závodění ve sjezdu na horském kole. Důvod, proč Vám píši je ten, že bych Vás jménem sportovního spolku PassionForCycle z.s. chtěl požádat o podporu mému týmu.

Sportovní spolek i sjezdový tým ROCKBIKE.CZ (1 žena, 2 muži , 2 junioři) jsem založil loni a podařilo se nám dosáhnout mnoha skvělých umístění na národní , evropské i celosvětové úrovni (např. 3.místo na Mistrovství světa masters ženy, dále viz přiložený dokument ROCKBIKE.CZ Team riders 2017).

Letos jsme rozšířili tým o mladé talentované závodníky, kteří nemají dostatečné finance k provozování tohoto sportu.
Naším cílem pro sezónu 2017 je reprezentovat tým u nás i v zahraničí (Světový pohár, Evropský pohár, Slovenský pohár, Polský pohár) v kategoriích kadet, junior, ženy elite, muži elite), propagovat sponzory, kteří nás podporují (na závodech: potisk dresů, stanu, bannery; pomocí webových stránek, sociálních sítí a médií).

Náš spolek je neziskový a jezdci si veškeré náklady na závodění platí sami. Protože je tento sport dost finančně náročný, chtěl bych Vás jménem spolku PassionForCycling z.s. požádat o navázání spolupráce a finanční podporu našeho týmu.

Uděláme vše, co je v našich silách, abychom zviditelnili Vaši firmu a Vaše zájmy tak, abyste byl se zpětnou vazbou našeho týmu maximálně spokojeni.


Děkuji za Váš čas a těším se na Vaši odpověď.
S pozdravem Jakub Pekař.

FB týmu: https://www.facebook.com/teamROCKBIKE/
Instagram týmu: https://www.instagram.com/rockbike.cz/

Podpora cyklistickému týmu

Zavřít Zavřít
Kupující
Jakub Pekař
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!