Home Podnikání, finance Ostatní podnikání Nabízím přivýdělek z domu BEZ REGISTRAČNÍCH POPLATKŮ
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Nabízím přivýdělek z domu BEZ REGISTRAČNÍCH POPLATKŮ

Celá ČR
20. 12. 2017 - 10:58
5 000 Kč
Prodávající

Popis

Chcete přestat počítat každou korunu a dopřát sobě i rodině více financí? Máte čas 2-3h denně? Nehledáte výmluvy, proč to nejde, ale hledáte způsoby, jak uspět? Jste snaživí a jen tak něco Vás neodradí? Tak čtěte dál!
Jsem maminka na rodičovské dovolené. Začalo to tak, že mi partner neustále nadhazoval, že on vydělává a já jen sedím doma, takže on může utrácet, za co chce, a já nesmím nic. Jednou se to ve mně zlomilo a řekla jsem si DOST! Díky kamarádce jsem se dostala k mému současnému přivýdělku, který už je o něco málo vyšší, než má rodičovská. První měsíce se jednalo o pár drobných, ale teď už je to znát. Nemusím se nikoho ptát, zda si můžu koupit to či ono. A nejlepší na tom je, že můžu dopřát hlavně dceři. Proto je tato práce vhodná především pro maminky, které jsou buď na vše sami, nebo je také nebaví poslouchat ty řeči, že ony přece nepracují, tak nesmí nic. Ale i pánům se u nás daří.
Určitě nikomu neslibuji zázraky, bez práce nejsou koláče. Nicméně někdo má za 3 měsíce 2000,- někdo dokonce 17000,-. Záleží jen a jen na Vás, jak budete pracovití.
Pokud máte Facebook, ráda Vás přidám do skupiny, kde uvidíte, že to skutečně funguje. To pro mě bylo velmi důležité. Vidět ty výsledky!
Co budete potřebovat?
- chuť něco změnit ve svém životě
- 2-3h denně si sednout k PC
- základní znalost ovládání PC
- Facebook (není podmínkou)
Vše Vám ráda vysvětlím po telefonu, zavolám Vám, nemusíte se bát, že si budete provolávat Vy. Jen prosím, aby se mi ozývali lidé, kteří skutečně chtějí něco dělat. Nemůžete čekat, že budete mít 20000,- a nebudete muset nic dělat, tak to není! Určitě ne na začátku, časem je to možné. Neplatíte ŽÁDNÉ POPLATKY ZA REGISTRACI!
Věřím, že se zde najdou šikovní lidé.

Nabízím přivýdělek z domu BEZ REGISTRAČNÍCH POPLATKŮ

Zavřít Zavřít
Prodávající
Iveta Karasová
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!