Home Podnikání, finance Firmy na prodej Prodávám dobře zajetou, 20 let fungující firmu
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodávám dobře zajetou, 20 let fungující firmu

Jihomoravský kraj
13. 11. 2017 - 09:29
1 500 000 Kč
Prodávající

Popis

Prodávám dobře zajetou, 20 let fungující , svoji firmu - Mlýnek palubky,podlahy ,PCV,koberce atd. v Hodoníně v bývalých velkých kasárnách - www.mlynekpodlahy.cz
Jedná se o know hau, bez budovy,která je v nájmu a je možno v budoucnu nemovitost odkoupit.
Rozhodl jsem se ze zdravotních důvodů prodat moji firmu. Mám problémy se srdcem a toto mě bylo doporučeno lékařem.
Firma v pohodě vydělává a dá se čekat brzká návratnost vynaložených nákladů.
Díky dlouhé činnosti v tomto oboru a velké reklamě je firma hodně známá nejen v těchto lokalitách. Myslím si ,že je koupě firmy velmi výhodný,protože je rozjetá a jedná se jen o nastoupení do rozjetého vlaku a věřím,že náklady na odkup firmy se vrátí do tří let, možná dřív, ale je to na hospodaření nového majitele.
Cena firmy - 1 500 000.- Kč
Součástí ceny je veškeré zboží, které bude k datu prodeje: vybavení prodejny a stroje, které se používají k činnosti firmy- VZV ,stroje pro zpracování dřeva apod.. v ceně cca 500 000.- Kč
Popíšu Vám zhruba činnost firmy.:
Firma se zabývá prodejem- palubky dřevěné-plastové,OSB desky, plovoucí podlahy,koberce,PVC a doplňky i jejich montáží. Dřevěné i plastové palubky beru přímo od výrobce,tak je na ně dost dobrý rabat. Navíc na plastové palubky jsem v okolí majoritní prodejce. V Hodoníně je nikdo neprodává,kromě uni hoby , ale tam prodávají jen nějaké polské šmejdy,proto zákazníci chodí jen ke mně a já prodávám české kvalitní výrobky.Dřevěné palubky,jak už jsem psal, beru přímo od výrobce, tudíž můžu mít dobrý rabat. Montáže všech materiálů mě provádí nasmlouvaní kvalitní řemeslníci . Všechny kontakty na dodavatele,odběratele a řemeslníky Vám předám i s podmínkami.
Firma – objekt prodejní sklad je v nájmu s možností odkupu skladové haly. Už jsem tuto věc - koupě haly nedokončil a proto je cena firmy tak malá.V zimních měsících prodáváme dřevěné brikety-velký obrat.
Firma se nachází v průmyslové zóně bývalých kasáren v Hodoníně, kde je dost velký pohyb zákazníků.
Kdybych neměl zdravotní problémy,tak bych firmu nikdy neprodal .
Dále je možno čerpat dotace na spol.účelné místo na pracovníky z prac úřadu.
Na další otázky Vám rád odpovím a při vážném zájmu osobní jednání.
S pozdravem Mlýnek Josef – palubky
+420 603879333
www.mlynekpodlahy.cz
Ještě prodávám za 1 500 000.- Kč druhou firmu na výrobu palivového štípaného dřeva ,ve kterém mám majoritu v okrese Hodonín,Břeclav a na Slovensku, hlavně okres Skalica a Senica, kam vyvážím polovinu výroby. Vše je zajeto a mám svých odběratelů. Klády bereme přímo z lesa a kontakty a podmínky předám. Přenechám v ceně i stroje na výrobu štípaného dřeva. Pokud nemá zájemce své lidi na řezání a štípání, přejdou k Vám dva zajetí pracovníci se zkušenostmi, kteří každý den štípou velké množství. Jsou na výhodnou smlouvu o provedené práci. Taky jen naskočit do rozjetého vlaku!!!!
Tyto firmy jsou spojeny a dohromady vydělávají víc. Jen je prodávám zvlášť, protože nemusí mít zájemce o obě firmy zájem.
Díky velké inzerci – reklamě jsou obě firmy známé v širokém okolí a tak mám hodně odběratelů – zákazníků. Pokud firmu koupíte poradím s rozjezdem novému majiteli.
S pozdravem Mlýnek
www.mlynekpodlahy.cz
+420 603 879333

Prodávám dobře zajetou, 20 let fungující firmu

Zavřít Zavřít
Prodávající
Josef Mlýnek
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!