Home Podnikání, finance Firmy na prodej PRODEJ firmy na tisk fotek/ rychlá návratnost investice
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

PRODEJ firmy na tisk fotek/ rychlá návratnost investice

Celá ČR
7. 10. 2019 - 13:28
199 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k prodeji zajetou technologickou firmu Instapozitiv s.r.o., s předsmluvenou exkluzivní smlouvou s Amrest s.r.o. Tisk fotek z Instagramu. Firma je plátce DPH. Bez dluhů. Vzhledem k vývoji vlastního techlogického softwaru, byla do firmy vložená investice v celkové hodnotě 1 000 000kč. Firma Vznikla za účelem vytvoření samoobslužných fotobudek ( kiosků), které mohou vytisknout jakékoliv fotky z IG.
Má vlastní software vyvinutý českou firmou, v hodnotě 800 000kč. Dále má momentálně jednu aktivní statickou budku ( Konstrukce, počítač, display, hopper, čtečky peněz), která stojí v centru Prahy na pobočce Burger Kingu, která generuje obrat cca 30 000 měsíčně. Firma má exkluzivní smlouvu se společností Amrest s.r.o., provozující sítě fast foodů ( KFC, Starbucks, BurgerKing, Pizzahut), tedy je zde možnost rozvíjet sít fotobudek. Během prvního roku vytvořila obrat 200 000kč ( což je cena jedné budky, tedy budka si na sebe vydělala za rok. Je zde pripravená možnost provozovat a nabízet franchise. Vzhledem k hotovému softwaru, je možné vytvořit pojízdnou variantu budky a tedy například nabízet na různé svatby, akce, oslavy apod. V jednaní je velký americký technologický gigant, který v České republice pořádá až 280akcí za rok, a tedy i jistá potenciální možnost a záruka jistého využití budek.
Více informací mohu poskytnout zájemcům.
Firma je nabízená bez nutné podmínky znalosti IT a technologii, protože je zde technická podpora ze strany vývojářské společnosti. Jde pouze o to, že je potřeba se o společnost aktivně starat, vyhledávát moznosti pro pojízdnou budku, a případně investice do dalších statických budek, které my bohužel už nemůžeme splnit, protože se věnujeme pro nás lukrativnějšímu podnikání.
Původní cena 450 000 změněna na 280 000, protože mě předchozí zájemce těsně před podpisem smlouvy odstoupil. Na prodej spěcháme. Věškeré podklady připravené.

PRODEJ firmy na tisk fotek/ rychlá návratnost investice

Zavřít Zavřít
Prodávající
Marsel Khalaf
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!