Home Podnikání, finance Firmy na prodej Prodám Podnikání/firmu - SEGWAY Olomouc
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Prodám Podnikání/firmu - SEGWAY Olomouc

Olomoucký kraj
9. 8. 2019 - 15:57
900 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízím k odprodeji a převzetí kompletní podnikání/živnost - firmu SEGWAY OLOMOUC - první a jedinou půjčovnu SEGWAY v Olomouci a na Moravě včetně veškerého hmotného a nehmotného majetku (7ks SEGWAY, FIAT Ducato na převoz, reklamní stan, nájem provozovny v centru,.. dle domluvy vše související). SEGWAY Olomouc nabízí turistické poznávací projížďky na SEGWAY v centru Olomouce,zajištění firemních akcí,dětské dny, sportovní dny a jiné soukromé akce na objednávku a také SEGWAY jako pojízdný reklamní banner – tzv SEGWAY promotion. Firmu přenechám včetně kompletního uvedení nového majitele do podnikání. Prodávám z důvodu kompletního časového vytížení v mé druhé firmě ... jednoduše na podnikání v jiném oboru nemám čas ani „prostor“ v hlavě.
SEGWAY Olomouc má „monopolní“ postavení na Olomoucku s volným trhem i na Ostravsku. Firma má za sebou 3 roky úspěšného provozu a samé velmi kladné hodnocení na turistických portálech.

Odstupné/cena = odkoupení pouze hmotného majetku v aktuální hodnotě cca 900 tis bez DPH. Dohoda možná.

V případě zájmu pište na info@segway-olomouc.cz, obratem zašlu bližší informace s rozpisem veškerého hmotného/nehmotného majetku včetně fotografií a souhrnu všech informací. Po domluvě samozřejmě osobní setkání a prohlídka firmy.

Prodám Podnikání/firmu - SEGWAY Olomouc

Zavřít Zavřít
Prodávající
FIlip Brázdil
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!