Home Podnikání, finance Firmy na prodej VELMI RYCHLE A PROFESIONÁLNĚ PŘEVEZMEM VAŠE s. r o. !
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VELMI RYCHLE A PROFESIONÁLNĚ PŘEVEZMEM VAŠE s. r o. !

Celá ČR
20. 4. 2021 - 16:11
Dohodou
Prodávající

Popis

Máte zadluženou firmu ?
Vadí Vám už volání věřitelů ?
NEMÁTE NA DANĚ NEBO NA DPH ? NEVADÍ !!!

JEŠTĚ NENÍ POZDĚ, VYŘEŠTE TO S NÁMI !!!
VSTUPTE DO DALŠÍHO DNE ČI MĚSÍCE S ČISTÝM ŠTÍTEM !!! JESTLI NECHCETE UŽ ŘEŠIT ZÁVAZKY, PLATIT DALŠÍ DANĚ, DPH, splácet dluhy a chcete mít po starostech s Vaší problémovou firmou, prodejte ji nám a začněte s čistým štítem! Umíme firmu převést už během 24 hodin u společností s jedním společníkem. Připravíme veškerou potřebnou dokumentaci zdarma včetně návrhu změn do Obchodního Rejstříku. Poskytneme Vám i odbornou konzultaci. DÍKY SNÍŽENÍ NÁKLADŮ JSME NEJLEVNĚJŠÍ A NEJLEPŠÍ V CELÉ ČR !!!
Na profesionální úrovni vyřídíme vše potřebné k prodeji. Kupujeme společnosti s.r.o., a.s., nebo prodej zprostředkujeme s některým zájemcem z naší databáze. ZA PŘIJATELNÉ SMLUVNÍ CENY!
Na míře zadluženosti a stavu firmy nezáleží! Přebíráme 100% obch. podílu, odvoláme Vás z funkce jednatele, změníme sídlo atd. Ke každému máme individuální přístup, který je vázán 100% diskrétností a potřebám i stavu Vaší firmy. Pracujeme rychle, levně a hlavně diskrétně! Dnem podpisu smlouvy se zbavíte starostí a zodpovědnosti k Vaší firmě. NAVÍC SE O FIRMU STARÁME TAK, ABY FIRMA NADÁLE KORESPONDOVALA S VĚŘITELI ATD. Zavolejte si i nezávazně pro více informací. ( Volejte i o víkendu ) Naše cena pro Vás bude přijatelná!
Poskytujeme i odborné poradenství.
V PÍSEMNÉ ODPOVĚDI DOPIŠTE PROSÍM SVÉ JMÉNO A ČÍSLO SVÉHO TELEFONU !!! DĚKUJI.
TEL: 601 554 033

VELMI RYCHLE A PROFESIONÁLNĚ PŘEVEZMEM VAŠE s. r o. !

Zavřít Zavřít
Prodávající
rr-finance
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!