Home Podnikání, finance Vybavení provozoven Restaurační systém s EET
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Restaurační systém s EET

Královéhradecký kraj
10. 5. 2016 - 18:22
9 500 Kč
Prodávající

Popis

Prodám restaurační systém Agnis s plnou licenční smlouvou. Systém je připraven na EET, důvod prodeje je ukončení provozu.Modul restaurační Pokladna je určen pro snadný a přehledný prodej především v oblasti gastro provozů. Ovládání programu je uzpůsobeno pro dotykový monitor nebo pro klávesnici, případně obě varianty současně. Systém je vhodný pro restaurace, hotelová zařízení, vinárny, kavárny, bistra, bary, výčepy, hospody, bufety, kantýny a podobně.

Vzhled a ovládání modulu splňuje nejnáročnější požadavky na moderní software. Provozovna je zobrazena na monitoru v podobě stolového plánu a židlí, přičemž je možno založit více místností. Dotykové terminály lze variabilně osadit řadou periferií, například čtečkou magnetických karet pro možnost vedení zákaznických nebo věrnostních účtů a slevových karet nebo digitální váhou pro vyhodnocení alkoholu.

Okno pro práci s účtem hosta obsahuje v levé části položky účtu a v pravé části prodejní položky, které se dají libovolně sestavovat pro konkrétní úsek provozu a které lze opatřit barvou podle vašeho vkusu. Dále je možno tvořit podskupiny položek, např. pod volbou "Teplá jídla" se nabídne skupina všech teplých jídel.

Restaurační systém s EET

Zavřít Zavřít
Prodávající
Petr Kotlant
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!