Home Podnikání, finance Vybavení provozoven VAFLOVAČ RCWM-2000-E
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

VAFLOVAČ RCWM-2000-E

Celá ČR
14. 7. 2020 - 09:35
4 670 Kč
Prodávající

Popis

Prodám nové vaflovače i jiné. Vaflovač pro profesionální využití v kavarnách barech a restauracích.

Výkoný ohřívač a nepřilnavý povrch opekajicích desek umožňují připravit 2 porce vždy křupavých vaflí. Nerezové oceli chrání zařízení před mechanickým poškozením a působením vysoké teploty. Funkce termostat a timer usnadňují proces přípravy vaflí.

Kryt zařízení je vyroben z pevné a odolné nerezové oceli, a proto je odolný vůči vysokým teplotám. Kromě toho tento materiál chrání vaflovač před mechanickým poškozením. Výrobek Royal Catering je vybaven dvojitou formou, proto je možné připravit najednou 2 porce křupavých belgických vaflí. Opékací desky mají speciální nepřilnavý glazurovaný povrch, díky čemuž je možné hotové vafle rychle a lehce odebrat.

Zařízení je vybaveno pomocnými funkcemi, které umožňují optimálně kontrolovat čas a teplotu. Obě opékací desky jsou zahřívány elektronicky, díky čemuž se zařízení zahřívá velmi rychle. Pomocí termostatu a funkce timer (max. 15 min) je příprava vaflí velmi jednoduchá. Integrovaná automatika vykonává prakticky celou práci. Zvukový signál informuje o ukončení procesu hřání.

Pro bezpečnost je vaflovač vybaven tepelně izolovaným držákem, který chrání uživatele před popálením. Speciální konstrukce opékacích desek zabraňuje úniku nadbytku těsta, což usnadnuje čištění. Kromě toho mají integrovanou ochranu proti přetížení.

Technické udaje:
napětí: 230 V
výkon: 2000 W
vafle: 10 x 17 cm
délka: 37 cm
šířka: 32 cm
výška: 22 cm
váha: 18kg

Záruka 2 roky
Plátci DPH možnost odpočtu.
Zasíláme na dobírku po celé ČR a Slovensko-kurýrem PPL
773082503

VAFLOVAČ RCWM-2000-E

Zavřít Zavřít
Prodávající
Jiří Horák
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!