Home Podnikání, finance Vybavení provozoven Retigo 611i Blue Vision1 - vystavní model, záruka 6 měs
Je nám líto, ale tenhle inzerát již není aktuální.

Retigo 611i Blue Vision1 - vystavní model, záruka 6 měs

Celá ČR
22. 5. 2018 - 21:57
138 000 Kč
Prodávající

Popis

Nabízíme používaný konvektomat Retigo 611i Blue Vision s firemní zárukou 6měsíců. Jde o nejoblíbenější model a nejlépe vybavený stroj na českém trhu. Kapacita 7 gastronádob 1/1, automatické mytí, dotykový displej, vícerychlostní obousměrný ventilátor. Více info do mailu. Velmi úsporný.

Konvektomat byl 3roky využíván jako ukázkový stroj. Vařilo se v něm na výstavách a prezentacích. Nejvyšší výbava jakou lze pořídit. Stroj kdykoliv předvedeme a vyzkoušíme. V ceně je i změkčovač, zaškolení obsluhy. Zaruka 24měs. Cena bez DPH. Pro vybrané restaurace, nebo provozy nabídneme i možnost splátek.

Pořizovací cena nového konvektomatu je 188tis + příslušenství - oblíbená sestava okolo 215tis. Pro plátce bez DPH

Tento konvektomat umíme zcela nový, s podstavcem, instalací, dopravou, jednodenní zaškolením, sadou Gastronádob, nabídnout za 3700/měs na 5let bez akontace a bez navýšení.

Pro více info volejte pište vše vysvětlím a předvedu v naší ukázkové kuchyni v Ov nebo kolegové v Praze

Na veškeré vybavení Retigo umíme poskytnout leasing.

Prodáváme všechny velikosti konvektomatů, 623, 611, 1011, 1221, 2011, 2021 ve verzích injekčních i bojlérových.

Jsme vyškolení experti na tuto techniku, pravidelně pořádáme prezentace s živým vařením v konvektomatech v Ostravě i Praze. Přijeďte se nezávazně přesvědčit o kvalitě Retigo.

Tato nabídka platí do smazání.


Přijeďte do našeho showroomu v Ostravě, nebo v Praze na nezávaznou prohlídku. Děláme nové gastro a to více jak 23let, pokud by byl zájem, tak jsme schopni dodat cokoliv, se zárukou a certifikovaným servisem na veškeré námi prodané zařízení. Napište si o naše katalogy gastrozařízení do Vaší restaurace, bistra, kuchyně, nebo jídelny. Napište, nebo volejte co potřebujete. Ochotně poradíme vše za velmi dobré ceny. Zastupujeme řadu výrobců a zároveň vše oficiálně servisujeme.

Pokud se chystáte na otevření nové restaurace, nebo rekonstrukci, pak mě kontaktujte poradím s výběrem zařízení, máme mnohaleté zkušenosti, vytvoříme pro Vás projektovou dokumentaci. Navrhneme prostor.



Platí do smazání

Retigo 611i Blue Vision1 - vystavní model, záruka 6 měs

Zavřít Zavřít
Prodávající
Pavel F.
Pošlete uživateli zprávu
0 / 1000

Nahlásit inzerát

Zavřít Zavřít
0 / 2000
Děkujeme za zpětnou vazbu! Inzerát byl nahlášen!